Met het zomerse weer doet het buiten al echt zomers aan. Ook ons assortiment heeft alweer een zomers tintje. We hebben mooie gevulde bakken of grote hangers om je terras op te fleuren. Daarnaast hebben we de vrolijkste bloemen voor een veldboeket of gemengd boeket, wat u ook kunt laten bezorgen in Haulerwijk en omgeving. Verder is er ook keuze uit leuke frisse accessoires en decoratie voor binnen en buiten.

Nieuw! We hebben leuke zakjes aan ons assortiment toegevoegd. Zakjes gevuld met snoepjes, chocoladekoekjes, thee of een kaarsje. Op de zakjes staan diverse teksten, passend voor allerlei situaties. Ook nieuw zijn de Memory Shelfs. De Memory Shelf van By Romi biedt een bijzondere manier om je meest dierbare foto een mooi plekje te geven. In het kleine vaasje kan je een aantal bloemetjes steken. Er wordt ook een kaart meegeleverd in de doos met tekstje.