Op 1 september viert Anita Louters haar 5 jarige jubileum.

Waar blijft de tijd! Wat een gave 5 jaar heb ik achter de rug nog elke dag geniet ik enorm van de winkel en de klanten. Stuk voor stuk hebben ze wel iets bijzonders en luister ik graag naar hun wensen. Wat een groei mocht ik mee maken! Mijn altijd zo vrolijke medewerkster Marit heeft haar 1 jarige dienst al mogen vieren, de shop-in-shop geopend in Zevenhuizen en zo staan bij de nodige bedrijven in Oosterwolde en omstreken mijn bloemwerken.

Naast de winkel vind ik het ook leuk om een persoonlijke groei door te maken. Zo ben ik afgelopen jaar met 8 enthousiaste bloemist een businessclass begonnen en heb ik dit jaar een cursus Mijn Tent wordt Top gevolgd hierin daag ik me zelf nog meer uit om creatiever te worden. Ook was ik de gelukkige winnaar van een workshop gegeven door Hanneke Frankema, jurylid SBS6.

Dit jaar ben ik weer actief als arrangeur bij het bloemencorso Eelde en bij de rodemaktparade zal mijn visite kaartje dit jaar te zien zijn.

Ik kijk terug op geweldige 5 jaar en hoop er nog zeker 5 jaar bij aan te plakken.

Graag tot zien aan de Hoofdweg boven 7!